مسائلی که توضیحات آن بر اساس خط مشی مفاهیم و تعاریف ذکر شده دنبال میگردد :

 

 

 

·         ( س ) تفکر  و ( ق ) های فکری 

·         ( س ) تفکر و اینرسی آن 

·         شبکه تفکر و انرژی آن

·         نژادهای انسانی و تفکر یا ذره ای کردن منطق

·         هم ارزی ( ا لم ، لذت )  -  (جاذبه ، دافعه )  -    (1 ، 0)  ؛  -  :   هم ارزی آقازاده ( آنتروپیک هایزنبرگی )

·         بحث قدرتمند آنتروپی و تشکیل ساختار به عنوان تعادل بین آنتروپی مثبت و منفی

·         گشتالت و انرژی آن 

·         بحث مکانیسم های انتقال در موجودات زنده

·         ادراک به عنوان تغییرات انرژی در مکا نیسم های انتقال

·         شناخت انسان و تمام وجود وی و سازمان های  اجتماعی متاثر از وجودش

·         تغییرات مکا نیسم های انتقال در انسان و نقش مهم جنسیت در جوامع صنعتی

·         تغییرات مکانیسم های انتقال و فرمان در انسان و نقش احزاب دراجتماع  و سیستم های دموکراتیک 

·         قضیه گودل و تحولات سیستم ها و سازمان های اجتماعی ( عوامل مو ثر در انقلابات و آشوبهای اجتماعی )

·         نظام فئودالی و انقلابات ایدئولوژیک در سیستم های منزوی شده در حال تبدیل به غیر منزوی (نظام  فئودالی و انقلاب ایران )

·         موقعیت های اجتماعی در سازمان های اجتماعی

·         مدیریت های ایدئولوژیک و هدایت اجتماع

·         عوامل و مومات تشکیل هر سازمان (مثل افکار )

·         تعیین وشرایط تحمیل اخلاق نظری به عنوان (  ق س ) با انرژی  مشخص توسط اخلاق عملی

·         اخلاق و مباحث وارد در ت

·         توزیع اخلاقی جوامع و هم ارزی آقازاده ( آنتروپیک هایزنبرگی ) و نمودارهای مربوط به آنها

·         جبر و اختیار

·         قضیه گودل ، سیئه در سیئات ا لمقربین ، هم ارزی آ نتروپیک هایزنبرگی ، میوه ممنوعه و تکامل انسانی   

·         قضیه گودل و تحریف دین

·         فرهنگ و فرقه های مذهبی وبرداشت مذهبی هر قوم  ( ورود ژرمنها به مسیحیت )

·         حد تحمل وظرفیت دینی ، ظرفیت فیزیکی و بحث میزان مقاومت کششی ماده و بافتهای بدن ( حد تحمل برای قوانین توسط انسان )

·         دین وت و هم ارزی آقازاده ( آنتروپیک هایزنبرگی )

·         دو جنسی بودن  انسان و رابطه مطلق آن با  دو جنسی بودن نیروهای الکتریکی  .

·         رابطه بین ابعاد انسان و برد نیروهای ا لکتریکی ( انسان در محدوده ای آفریده شده است که نیروهای موثر بر آن نیروهای الکتریکی باشد )

·         رابطه بین برد  نیروهای الکتریکی و برد احساسی وادراکی انسان

·         جهان وطنی و محدودیتهای  فضا ،آنتروپی ، زمان و تناقض این مفهوم با خطای  هایزنبرگی  -  گودلی   

·         ت و عدم بستگی مسیر همانند عدم بستگی به مسیردر  انجام کار توسط حرکت یک نیروی ثابت در میدان جاذبه ( نظر به هم ارزی ( من ) و  نیروی جاذبه از نظر ثبات و دوام در محیط موثر خویش )

·         تصمیم گیری ی بر اساس انرژی شبــکه و هر  ( ق س )  و ســــازمان متناسب ومتعادل با انرژی مجموع ( مسیر تصمیم گیری ی که به هر سیستم یا سازمان یک انرژی خاص می توان با توجه به مسیر نسبت داد.  

 

 

 

 

 

( س )  تفکر  و ( ق ) های فکری

 

 

طبق یک قانون کلی مغز را نیز می توان سیستم تعریف نمود . ازاصطلاحات  (  ق -  س ) جهت تشریح موضوع مورد  نظریعنی تفکر در مغز استفاده خواهیم کرد . در تفکر ، فرد با توجه به هدف خاص خویش پارامترهای منطقی را کنار هم می چیند تا یک فرآیند پیوسته منطقی را از ابتدا تا انتها طی نموده و به هدف مورد نظر خویش برسد . در محدوده مسائل انسانی مسائل اخلاقی به همراه موانع غیر منطقی نیز در مسیر تفکر ظاهر میگردد ولی درنهایت موانع منطقی جای آنها را خواهد گرفت . سیستم تفکری را می توان همچون ( ق  س ) درنظرگرفت که تفکر چون یک ( س ) بر عوامل منطقی قرار گرفته قرار گرفته و بر آنها عبور می نماید . که مجموعه عوامل منطقی را نیز میتوان ( ق ) درنظر گرفت. بحث ( س ) تفکرمشابه  حرکت دیالکتیکی تفکر درآثار دکارت می باشد و هر دوی این تفاسیر تفکر رابه شکل یک موجود فیزیکی معرفی می کند .   

 

 

( س ) تفکر  و  اینرسی آن

 

همان طور که گفته شد تفکر را می توان چون (  س ) ای در حرکت دید . تجربیات نگارنده در زمینه تمرکز روی مبحث تفکر اینرا می رساند که یک تفکر در حال حرکت به سوی نقطه ای خاص را ( با در نظر گرفتن سیستم فکری ) براحتی نمی توان متوقف یا تغییر مسیر داد . اینرا با توجه به فیزیک حرکت اینگونه می توان طبقه بندی کرد که این ناشی از مقاومت در مقابل تغییر مومنتم وناشی از اینرسی ( س ) تفکر است . و درنتیجه  دراین تفسیر تفکر بصورت موجودی  با مشخصات فیزیکی تبدیل میگردد. و این مدل مناسبی برای تحقیق روی برخی از فرآیند فکری چون خودمحوری تفکر کــودک در سنین خاص و علت عدم تمایل انسان به تغییر سریع افکاری وافکاری فعالی که در حال هدایت اعمال است می تواند باشد.

تغییر مسیر ( س ) تفکر در یک  ( ق ) فکری  همانطور که بعدا هم به آن اشاره خواهد شد وابسته به سرعت و نحوه برخورد  ( س ) ای موسوم به ( س ) قیاس خواهد داشت ، زیرا حرکت ( س ) تفکر بصورت استقرایی در( ق )تفکر خواهد بود که از یک مبنا شروع شده و به سوی نقطه ای خاص در حال حرکت است . تغییر این مسیر خارج از ( ق )حرکتی تعریف شده به    ( ق ) های دیگر مستم برخورد قوی این ( س ) یعنی ( س ) قیاس خواهد بود .

آشکارسازی این ( س ) برای کسانیکه از تشابه سازی کشف فرآیند ها  لذت می برند در سیکلوترونی با حد انرژی بحرانی آشکار شد و انرژی درونی این سیکلوترون به حدی رسید که ( س ) تفکر در آن به حد آشکارسازی رسید . این سیکلوترون طبیعی جز یک مغز در حال انفجار نبوده است .

 

 
 

شبکه تفکر و انرژی آن

 

همانطور که می دانیم ،  هر تغییر و تحولی با تغییرات انرژی همراه است . برای هر نظمی انرژی پایداری و هر تحول به    بی نظمی با تغییرات انرژی همراه خواهد بود . هر شبکه و سازمان دارای انرژی خاصی است که حاصل چینش اجزای آن کنار یکدیگر می باشد . تشکیل هر سازمان ، ساختار ، شبکه ، سیستم و در نهایت  ( ق ـ س ) طبق قانون آنتروپی اگر نیاز به صرف انرژی داشته باشد در مقیاس ومحدوده انسانی و فرآیندهای مربوط به او از بین رفتن آن هم به انرژی نیاز دارد ، زیرا حکم تشکیل یا عدم تشکیل این شبکه تنها اراده انسانی است نه نیروهای موجود در طبیعت . دراین نگرش تفکر به دلیل وجود نظم آن دارای انرژی پایداری می باشد .

ت و مدیریت جامعه  در  بحث افکار در اینجا تفسیر بهتری می یابد و اهمیت تبلیغات و افکار عمومی روشنتر     می گردد . در این نگرش مدیریت جامعه یعنی مدیریت انرژی در تمام ابعاد آن حتی مدیریت شبکه افکار چون هر شبکه و نظم فکری دارای انرژی خاص خود است و تحول هر شبکه فکری با قوانین انرژی صورت می پذیرد در نتیجه کنترل افکار وهدایت آنها در جهت سردمداران نظام دارای اهمیتی خاص است واز طرفی بایستی توجه داشته باشیم که اعمال افراد در هر اجتماع تقویت شده و فرمان یافته از همین شبکه است . تغییرات نا خواسته خلاف اهداف دولتها بر اساس آزادی و دموکراسی برای دولی که از نظر ی دارای ثبات لازم نیستند واز طرفی آزادی و دموکراسی در این بخش دارای مفهوم خاصی است موجب میگردد تا دولتها به محدودیت در انتقال افکار ، سانسور اخبار ، یک سویه کردن و وارونه جلوه دادن حقایق دست زنند تا افکار عمومی را در جهت اهداف خویش هدایت کنند در غیر این صورت کنترل اعمال انسان ها که مسیر خویش را از افکار خویش می گیرند بس مشکل خواهد بود . در نتیجه کنترل افکار بسیار مهم خواهد بود و انزوای سیستم اجتماعی از نظر افکار واخبار هدایت کننده آنها مهم خواهد بود .

 

 

نژادهای انسانی و تفکر : (ذره ای کردن منطق )

 

طبق قضیه گودل تغییرات هر سیستم به حکم تغییرات محیط آن خواهد بود . اگر وضعیتی خاص از محیط به صورت مستمر و مداوم بر سیستم زنده اثر کند سیستم نسبت به آن سازگار خواهد شد یعنی وجود دائمی هر عامل خارجی سیستم را نسبت به همان عامل سازگار و مقاوم میکند . در سیستم های زنده القای هر عامل خارجی با شدتی به اندازه کافی و مداوم موجب تشکیل سازمان تعادلی پایدار در مقابل این عامل خواهد شد که با حذف این عامل محیطی سازمان تعادلی به حیات خود ادامه خواهد داد و زمان اضمحلال آن با زمان تشکیل آن ارتباط مستقیم دارد .

اگر چنانچه دو سازمان یکسان از نظر ساختار مثلا انسان در محیط های متفاوت قرار بگیرند ، محیط به قطع تاثیر خویش را بر طرز رفتار آنها خواهد گذارد . هر چه شرایط سخت تر باشد انسانی که در این شرایط قرار میگیرد نسبت به انسانی که در شرایط معتدل تری قرار دارد در کنش نسبت به یک موضوع خاص  وا کنش قویتری را نشان خواهد داد . در حقیقت موضوع محیط زندگی و تاثیر آن بحثی را به نام نزادهای انسانی می گشاید . یعنی بحث نژاد جز بحث جوا معی از انسان هایی که در شرایط متفاوت محیطی نسبت به یکدیگر قرار گرفته و زندگی نموده اند ،  نمی باشد . مسلما وا کنش و رفتارافراد اجتماع از نژاد های متفاوت  از نظر شدت و حدت آن درمواجهه هر کنش  خارجی در مقایسه با یکدیگر از نظر آماری و رفتار شناسی اجتماعی یکسان نخواهد بود . این بحث بیشتر هنگامی نمود خود را خواهد داشت که بحرانی ترین حالت آن یعنی افرادی که در مثلا مناطق سردسیری یا گرمسیری و افرادی که در مناطق معتدل زندگی میکنند را با یکدیگر مقایسه کنیم . اگر شرایط را اصطلاحا به شرایط سخت و متعادل ( نرم ) تقسیم بندی کنیم بدین ترتیب جهت مطابقت ، نژادها را نیز میتوانیم به این شکل به نژادهای سخت ومتعادل ( نرم ) جهت مطابقت ، طبقه بندی نمائیم . قانون دراجتماعی تشکیل شده از هر کدام این نژادها تحت تاثیر ساختار نژادی آن خواهد بود ، یعنی فرم نژادی در رفتار انسان ها و از آنجا در قوانین تاثیر خود را خواهد گذاشت و با مقوله های دیگر، فرهنگ و دین ، قوانین اجتماعی مربوط به همان اجتماع ساخته خواهد شد . انعطاف در قوانین اجتماعی  به قطع ازخصوصیات نژادی متاثر خواهد بود  و این موضوع نیز به نحوه تفکر این نژادها وابسته خواهد بود . یعنی قوانین اجتماعی توسط شیوه تفکر این نژادها بنیان نهاده و هدایت می گردد . حال می خواهیم با توجه به  تعاریف و اصطلاحات ( ق ـ س ) نحوه  تفکر این نژادها را در برخورد با مسائل برسی کنیم .

دو طرز تفکر مختلف  را می توانیم تعریف نمائیم که عبارتند از طرز تفکر استقرائی و طرز تفکر قیاسی . برخورد نژادهای مختلف با مسائل با توجه به نحوه تحول استقرا به قیاس متفاوت خواهد بود . طرز تفکر استقرایی نشانگر یک طرز تفکر قانونی و مطلق وکاملا براساس اصول میباشد در عین حال طرز تفکر قیاسی از این قائده مستثنی و قانون بندی خاصی برای آن وجود ندارد وبر اساس یک سری تجربیات نا قانونمند صرف می باشد . تفکر در نژادها متاثر از هر دوی این طرز بیان شده خواهد بود .  در قوانین هراجتماعی استقرا بصورت قوانین نگاشته شده و قیاس بصورت تبصره درکنار قوانین خود را نشان خواهد داد .  تحول قانون جامع به تبصره آن همچون تحول  استقرا به قیاس در تفکر خواهد بود . درنژادهای سخت معمولا تبصره در قوانین که اجرای قوانین را خدشه دار می کند نقش کمتری در قوانین خواهد داشت . اجرای تبصره در قوانین را یعنی تحول قانون به تبصره آنرا در بحث تفکر به شکل تحول استقرا به قیاس تشریح خواهیم کرد . در حقیقت تحول استقرا به قیاس  محصول تفکر مثبت و طرز تفکر استقرائی لازمه جامعیت  برای اجرای قوانین و حافظ اجتماع خواهد بود . زیرا آنجائیکه ضرر اجرای قوانین از سود آن بیشتر باشد تبصره قوانین می تواند اجتماع را از ضررهایی که می تواند متوجه آن باشد حفظ  کند.

     حال با استفاده از اصطلاحات ، مفاهیم و تعاریف ( ق ـ س ) جهت تفسیر این موضوع یاری خواهیم گرفت . طبق تحلیل های قبل اگر تفکر را ( س ) ای  فرض کنیم که در درون ( ق )های  تفکر در حال حرکت است آ نگاه در خواهیم یافت که  هدایت ( س ) تفکر و ماندگاری آن در این ( ق )ها طبق تعاریف بخش   مقاله  ( ق ـ س )  وابسته به میزان تحرک این ( س ) و  میزان تراکم و قوت اصطلاحی ( ق ) های تفکر خواهد  بود  ( چینش اجزا ( ق ) های تفکر و حد صلبیت پایداری این اجزا در مقابل تحرک ( س ) تفکر ) . هر قدر شرایط محیطی سخت تر باشد این ( ق )ها قویتر خواهد بود و تحول استقرا به قیاس مشکل تر . ( در وجود و حضور  شریط یکسان در مقایسه ) . در حقیقت به نتایج ذیل خواهیم رسید :

در حقیقت :

        

 

شبیه سازی این فرآیند در ذیل نمایش داده شده است : 

 

 

طبق شکل نشان داده شده  ( س ) تفکر از  ق  استقرائی می گریزد و فرم ( ق ) استقرائی تحت تاثیر ( س ) تفکر و( س ) قیاس  و ( من ) در حال تغییر است .  حد و تحرک گریز( س ) تفکر از( ق ) استقرائی بستگی به حد و تحرک ( س ) قیاس  و تراکم و قوت ( ق ) استقرائی خواهد داشت . و از اینجا کنش رفتاری نژادهای مختلف به محک زده می شود  چون این کنش به عوامل ذکر شده وابسته خواهد بود . در اینجا به نکته ای دیگر اشاره می گردد و آن ایـنکه  پیچیدگی این( ق )ها  وابسته به کنش بین ( س ) تفکر واین ( ق ) ها ( با حضور( س ) قیاس  و  ( من ) ) خواهد بود .

 

 

 

هم ارزی  ( الم ، لذت )  -   (جاذبه ، دافعه )  - (0، 1)

 

طبق توضیحات قبل یکی از خصوصیات( من ) عبارت است از حفظ  سیستم یا( ق_س ) از فروپاشی و اضمحلال به عبارتی می توان به آن خصوصیات نظم بخشی نسبت داد و حفظ این نظم یکی وظایف ( من ) است .

سیستم های به سوی بی نظمی آنتروپی مثبت و سیستم های به سوی نظم آ نتروپی منفی خواهند داشت . وجود ( من ) سیستم را بسوی نظم یعنی وجود ( من ) سبب ایجاد سیستمی با آنتروپی منفی و عدم وجود آن سبب ایجاد سیستمی با آنتروپی مثبت خواهد شد . حتی نیروهای بین مولکولی را در نظر نگیریم ( من ) چیزهایی غیر همسان  که هیچگونه تناسب و سنخیتی با هم ندارند را می تواند کنار هم گرد آورده و به آنها نظم دهد (مولکولهای حیات ) .

در جمادات و طبیعت بدلیل وجود نیروهای بین مولکولی نظم پذیری و آنتروپی منفی وجود خواهد داشت که تعادل کلی بین نیروهای دافعه و جاذبه( نظر به نمودارهای مربوطه در مبحث نیرو و فاصله در متالورژی) در حالت کلی خواهد بود . در مقایسه ما تعادل جزئی بین نیروهای الم و نیروهای لذت را نیز خواهیم داشت نتیجتا در بحث نظم پذیری یک نوع هم ارزی به شکل  ( الم ، لذت )  _  ( جاذبه ، دافعه ) خواهیم داشت . این هم ارزی اگر جو حاکم بر بحث های علیت در اوایل قرن بیستم مور نظر باشد با همان دقت قابل پذیرش کامل است . با توجه به توضیحات داده شده ، میتوان هــم ارزی ذکــر شده را هــــم ارزی آنتروپیک ـ هایزنبرگی نامید . 

 

مکانیسم انتقال و تغییرات آن

 

مکانیسم انتقال بحث وسیعی را در بحث های موجود می گشاید ، مکانیسم انتقال تمام آن چیزی است که تمام کنش را از این طریق به قوه ادراک می رساند . مکانیسم انتقال می تواند از مکانیسم انتقال صلب  تا نرم به طور نسبی تغییر پیدا کند . مکانیسم انتقال صلب در ابعاد انسانی و موجودات زنده بصورت  قوای حسی تقسیم بندی گردد و در همین بحث مکانیسم اانتقال نرم در محدوده بشری و موجودات ذی شعور بصورت عناصر غیر قیزیکی ( در ظاهر ) در فرایند های فکری ظهور می کند که با بحث ( س ) تفکر این عناصر غیرل فیزیکی به عناصر فیزیکی در حال کنش مبدل مگردد .

 مکانیسم انتقال به دو صورت حامل و عامل ادراک است ، یکی بصورت انتقال  ( س ) کنش و دیگر تغییرات آن در اثر عامل خارجی . در بحث تغییرات مسلما منظورتغییرات انرژی در مکانیسم های انتقال خواهد بود زیرا هیچ تغییری بدون تغییرات انرژی انجام نمی گیرد . هر قدر این تغییرات بالاتر باشد و پتانسیل و انرژی مــکانیسم انتقال بالاتر باشد ، تغییرات انرژی بالاتر در نتیجه ادراک قویتر و واکنش یا کنش فرمان یا ( س ) فرمان قوی تر خواهد بود . کیفیت و انرژی  ( س ) کنش در برخورد به محل ادراک  یا ( من ) وابسته  به نحوه تاثیرگذاری این عنصر یعنی ( س )از طریق مکانیسم انتقال می باشد .

تحول کیفی مکانیسم انتقال نرم با سرعت بالاتری نسبت به مکانیسم سخت انجام می گیرد . این تحول تحت تاثیر محیط وبر اساس قضیه گودل انجام می گیرد . عامل انتقال شرایط محیطی در تغییر کیفی همان  س  خواهد بود که به( ق ) یا مکانیسم های انتقال جهت تغییر ضربات متوالی وارد می سازد . بحث مکانیسم انتقال بحث وسیعی است مکانیسم انتقال می تواند بخشی از موجود زنده باشد یا نباشد و در حالت کلی تمام جهان می تواند مکانیسم انتقال باشد بسته به اینکه سیاله کنش از کجا در حال انتقال به سوی مکانیسم انتقال زنده است . در اینجا موضوعیت بحث نیوتن و متآخرین در تعیین حوادث جهان با داشتن تمام پارامترها بدلیل وجود موجودات زنده مورد تردید واقع می گردد . زیرا  من  عنصری  غیر جبری و غیر قابل پیش بینی در مجموعه أی کلا قابل پیش بینی است که به مجموعه خصلت غیر جبری و غیر قابل پیش بینی     می دهد .

از این بحث به این نتیجه می رسیم که  ادراک حاصل تغییرات انرژی در مکانیسم های انتقال است . این مورد از نظر بحث انرژی مشابه با تحول انرژی شبکه در بحث تحول ترموفیزیکی بلورها می باشد . در حالت کلی هر شبکه ، سازمان دارای انرژی خاصی حاصل چینش اجزای آن کنار یکدیگر می باشد و مکانیسم انتقال و تحول آن از این قاعده مستثنا نیست .

 

 

 

 

تغییرات مکانیسم انتقال و رابطه آن با ادراک

 

هر مکانیسم انتقالی دارای نظم خاصی است که شرایط انتقال کنش را به ( من ) فراهم می کند . اگر کنش را به صورت یک   ( س )  یا حامل کنش را یک ( س ) فرض کنیم در این صورت این ( س ) از ( ق ) یا مکانیسم های انتقال مختلفی می تواند عبور نماید . مکانیسم های انتقال می توانند به دو دسته  الم زا و لذت زا تقسیم بندی شوند . ( س ) کنش هنگام عبور از هر یک از این مکانیسم های انتقال از پیش ساخته شده از نظر کیفی تحت تاثیر این مکانیسم هاتغییر می نماید و به یک عنصر الم زا یا لذت زا تبدیل میگردد ودرنهایت بصورت یک اصل تردید ناپذیر به صورتی ناشناخته درهر حال واقعی به( من ) برخورد میکند وپس از آن ( من ) ، ( س ) کنش را به مکانیسم فرمان مناسبی هدایت می کند که فرمان صادر می گردد .  حال فرض کنید ( من ) ( س ) کنش را نتواند به مکانیسم فرمان مناسبی هدایت کند در این صورت یک نوع تراکم فوق العاده شدید و فشار الم زا ی فوق العاده بر ( من )وارد می گردد دراین حال تغییرات ناگهانی مکانیسم انتقال وتغییرات انرژی ناشی از آن بصورت ( الم و لذت ) ظاهر می گردد وراه ( س ) کنش را با توجه به برخورد مناسب آن با  ( من ) به مکانیسم فرمان باز می کند وفرمان صادر می گردد . این مسئله را به شکل دیگری که عبارت از حالت تعادل میان مکانیسم انتقال ومکانیسم فرمان است نیز می توان بررسی کرد که همان حالت بلاتکلیفی و عدم تصمیم می باشد .

مکانیسم انتقال هر آنچه در پیرامون و درون آن که در مسیر  کنش  با ( من ) می باشد ، خواهد بود . البته ناگزیر محل وابتدای ارسال کنش بایستی معین باشد واین درنهایت به مرز بندی و در نظر گرفتن محدوده سیستم خواهد انجامید .

 

 

 

مکانیسم انتقال ثابت به مکانیسم انتقال صفر واز آن به مکانیسم انتقال الم زا تحویل پیدا می کند

 

تجربه نشان می دهد که وضعیت ثابت برای انسان ناگوار است .یکی از علتهای این مسئله از ناهماهنگی انسان با محیط پیرامون آن خود  ناشی می گردد . درهرصورت وبه هر علت وضعیت ثابت که ثبوت در مکانیسم انتقال را موجب می گردد به مکانیسم انتقال صفر یعنی مکانیسمی که ( س ) کنش بدون تغییر کیفی  به هیچ یک از عناصر الم زا یا لذت زا  به  ( من ) برخورد می نماید تبدیل می گردد . از طرفی ادام

تاملاتی در اصل علیت یا توسعه دیدگاه ذره ای در توصیف ساختار و سازمان-2

تاملاتی در اصل علیت یا توسعه دیدگاه ذره ای در توصیف ساختار و سازمان-1

  ,، ,س ,تفکر ,های ,یک ,    ,خواهد بود ,مکانیسم انتقال ,می گردد ,می کند ,ارزی آقازاده آنتروپیک ,فرمان مناسبی هدایت ,مکانیسم فرمان مناسبی ,سازمان دارای انرژی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فلزیاب صنعتی کرد دوست یابی در شبکه های اجتماعی هدف تور های یک روزه ارزان غذای سنتی ایرانی یه آذَردُختِ پاییزی درنگ، انجمن آهنگ و موسیقی ایران fannnni دانلود آهنگ جدید